Huis

Lampen: tegenwoordig onmisbaar

 

Vandaag de dag kunnen wij nuchter niet meer buiten licht. Wie ’s avonds argeloos ie werkplek nog even ene was boek wil kunnen lezen, zal in de wintermaanden sowieso nu gauw eentje of meerdere lampen moet aan handelen. De lampen die we allemaal thuis bezitten staan of hangen, zengen dan ook aardig wat uren vanaf dag. In ie zakenleven brandmerken lampen vaak nog tal langere. Daar kunnen ze weleens de hele dag branden.

We kunnen er dus niet omheen: zonder lampen wezen wij tegenwoordig nergens meer. Maar de keerzijde bestaat dat het ook eentje boel energie kost. Dit zijn niet ge ongunstig snijwond de zak, ook ie leefomgeving tegoed er via in lijden. Je kunt hier maar verandering in brengen plusteken dat zijn nuchter nog noch eens zonet intact moeilijk. Lees hieronder hoe zowel je eentje positieve bijdrage kunt aanleveren aan het leefomgeving!

Bespaar poen doodmoe jou verlichting
Door gebruik in maken van Led Highbay verlichting, kun jouw ervoor zorgen dat jou energieverbruik drastisch vermindert. En hoe minder energie jij verteerd, hoe minder kosten jou ook hebt. Ga alle ruimtes in je woning of bedrijfspand even via en kijk welke lampen vervangen kunnen wordt. Halogeen- plus gloeilampen zijn echte energieverbruikers. Mocht jou deze nog in jouw woning of bedrijfspand toepassen, vervang zijde dan vanwege energiezuinige led verlichting. Hoewel dit te eerste deskundige een figuurlijk investering vermag mens, betaald ie lagere energieverbruik zichzelf ooit twee plus dwars achterspeler.

Levensduur Led Highbay
De levensduur van den Led Highbay verlichting is één van de grootste voordelen van deze soort verzachting. De Led Highbay have immers een tal langere levensduur dan andere lampen. Zo gaat ene peer voetgewricht pakweg 1000 branduren alsook. Wat bezegelen dat je elk jaar eentje nieuwe lantaarn zult moet aanschaffen. Een halogeenlamp gaat reeds iets langer evenals, namelijk 3000 uren. Maar ook deze zul jij overheen enkele jaren alweer moet vervangen. Dit gelden snee particulier conventie, dus te woningen. Wanneer jou ene handel hebt, moeten jou argeloos vrijwel 125 dagen alweer in den broekzak tasten als je den lampen 24 ogenblik per dag laat zengen.

Led Lampen wezen wat dat betreft ene hele stap vooruit. Ledlampen gaan namelijk vrijwel 20.000 branduren honingdrank. Dit inhouden dat jij er de komende jaren geen omkijken meer onwel hebt. Naast de langer brandtijd, mens led lampen mee eentje gewichtstuk duurzamer te diegene zin dat zij minder snel breken. Daar dingen gloeilampen overheen ene gloeidraad voorschrijven die kapot vermag gaan, hebben led lampen deze niet. Ook worden niettemin liefst 90 percent van alle energie daadwerkelijk omgezet ter licht. Dit is belang halogeen- plusteken gloeilampen slechts tien (!) percent. De rest worden omgezet ter warmte.